• ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSIIN
  • IHANIA LAHJAIDEOITA
  • TILAA UUTISKIRJE JA NAUTI VAIHTUVISTA EDUISTA
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSIIN
  • IHANIA LAHJAIDEOITA
  • TILAA UUTISKIRJE JA NAUTI VAIHTUVISTA EDUISTA

Lastenkirja - Valkea nalle ja pohjoistuuli

16,00 €
−69 %
5,00 €
Varastossa

Kuvaus

Valkea nalle ja pohjoistuuli- lastenkirja


Pieni valkea nalle nukkuu rauhaisaa talviunta emokarhun kainalossa, kun kesken unien pohjoistuuli herättää sen. Nalle lähtee tuulen teille. Matka vie nallen halki talvisen tienoon ja on yllätyksiä täynnä. Nalle kohtaa metsän asukkaita ja innokas tuuli vie nallen kauas kotipesästä. Lopulta nalle huomaa, että paras paikka on äitikarhun luona omassa kotipesässä – ei ole kiire kasvaa isoksi!


Tarina on suunnattu 3–8-vuotiaille lapsille. Rauhallinen, herkkä ja lempeä tarina puhuttelee sekä lasta että hänen vanhempiaan.


Kuvituksen pehmeä ja taianomainen tunnelma kannattelee tarinaa, jossa kuvataan muun muassa herkkyyttä ja erilaisuutta. Pienen valkean nallen tarina korostaa lapsuusajan merkitystä ja ajatusta siitä, että lapsen tulee saada olla juuri niin herkkäturkkinen kuin on, ja pysyä lapsena riittävän kauan. Elämän arvoituksellisuus ja sen eteenpäin työntävä voima vievät nallenkin talviseen seikkailuun, mutta lopulta elämän tuulet kannattelevat, vaikka tuulen tiet joskus ovatkin arvaamattomat.


Teksti ja kuvitus: Anna-Leena Rajamäki

Sidottu, kovakantinen, 36 s., nelivärikuvitus. Koko 215 x 303 mm.

(ISBN: 978-952-7343-38-8, KL: L84.2)

Sitruuna Kustannus