• ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSIIN
  • IHANIA LAHJAIDEOITA
  • TILAA UUTISKIRJE JA NAUTI VAIHTUVISTA EDUISTA
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSIIN
  • IHANIA LAHJAIDEOITA
  • TILAA UUTISKIRJE JA NAUTI VAIHTUVISTA EDUISTA

TIETOA MATERIAALEISTA JA TAKUU

Testatut ja tutkitut metalliosat

Kaikki Sointu Designin käyttämät korujen metalliosat testataan XRF- analysaattorin eli röntgenfluorenssimenetelmällä Suomessa. Metallianalyysin avulla todennetaan, että metalliosat ovat EU:n lainsäädännön vaatimusten mukaisia ja testattu lyijyn, kadmiumin ja nikkelin osalta.

Sointu Design käyttää koruissa ruostumatonta terästä (kirurgin terästä, RST, stainless steel), jota pidetään täysin allergiavapaana korumetallina. Vastoin yleistä käsitystä ruostumatonkin teräs (kirurgin teräs, RST, stainless steel) sisältää aina hiukan nikkeliä. Nikkeli on kuitenkin kemiallisesti sitoutuneena muihin metalleihin, eikä liukene aiheuttamaan allergiaa. Sointu Designin käyttämä ruostumaton teräs täyttää EU:n Nikkelidirektiivin 2/2022 asettamat vaatimukset ja ne eivät sisällä lyijyä eikä kadmiumia. AISI lukemat ovat 304,316 tai 316L.

Sertifioitu koivuvaneri

Sointu Design tuotteet on valmistettu kotimaisesta FSC-sertifioidusta ohutviiluvanerista. Käytämme toimittajia, joiden puumateriaalit ovat peräisin hyvin hoidetuista metsistä, ja jotka toimivat FSC standardin mukaisesti. Valitse FSC-sertifioidusta materiaalista valmistettu tuote ja voit olla varma, että tuotteen taustalla ovat vastuullisesti hoidetut metsät. Samalla tuet luonnon monimuotoisuutta ja alkuperäiskansojen oikeuksia. FSC tukee myös YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamista

Korujen käyttö säilytys ja takuu

Kaikkiin koruihin pätee samat muistettavat opit. Pue viimeisenä, poista ensimmäisenä. Älä käytä saunassa, suihkussa tai uimassa. Vältä altistamista kemikaaleille, kosmetiikalle, parfyymeille ja voimakkaalle uv-säteilylle. Kaikki edellämainitut saattavat vaikuttaa puuosien väreihin, kestävyyteen, sekä metallien pinnoitteisiin. Metallien tummuminen käytössä ihoa vasten on yksilöllistä, johtuen oman ihon PH- arvosta. Säilytä korujasi kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Huolla korut puhdistamalla pehmeällä liinalla.

Koruille ei ole olemassa varsinaista takuuta tai takuuaikaa. Valmistajat antavat korutuotteilleen valmistetakuun, joka koskee valmistus- ja raaka-ainevirheitä (esimerkkinä liimauksen pettäminen). Korujen mahdolliset valmistusviat tulevat käytössä esiin nopeasti. Sointu Design- korjaa valmistus- ja raaka-ainevirheet veloituksetta kohtuullisen ajan puitteissa. Kohtuullisella ajalla tarkoitetaan aikaa, joka on kulunut tuotteen ostamisesta ja on yleensä 1–3 kuukautta.

Sointu Design jälleenmyyjäksi