• ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSIIN
  • IHANIA LAHJAIDEOITA
  • TILAA UUTISKIRJE JA NAUTI VAIHTUVISTA EDUISTA
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSIIN
  • IHANIA LAHJAIDEOITA
  • TILAA UUTISKIRJE JA NAUTI VAIHTUVISTA EDUISTA

Sulosointuista designia

Ihanaa, kun saavuit. Tervetuloa!

Sointu Design on saanut alkunsa lapsuuden unelmista ja luovuuden palosta. Kutsumuksesta. Haaveen on tehnyt todeksi kova aherrus ja luja usko siihen, että unelmat on juurikin tehty toteutettaviksi! Toivon Sointu Design- tuotteiden tuovan käyttäjälleen hyvää tuulta, sopusointua ja iloa. Suunnittelijana minulle on tärkeää se, että tuotteillani on tarina ja sielu. Toivottavasti löydät Sointu Design- verkkopuodista juuri sinua ihastuttavia ja ilahduttavia lahjaideoita, koruja ja kodinsisustusta!

Sointu Design on yhtä kuin käsin kutomani uniikit seinäryijyt, paperituotteet ja vanerikorut. Korumallistossa on valloittavia värejä ja kukkaisvoimaa, naisvoimaa unohtamatta! Kaikille naisille suunnittelemani Ihanaiset- mallisto on luotu nimenomaan inspiroimaan ja muistuttamaan käyttäjiään arvokkaasta naiseudesta - kaikissa sen muodoissa sekä niistä mittaamattomista voimavaroista, joita naiseus pitää sisällään! Esikuvat voivat olla hurjan arvokkaita silloin, kun ne inspiroivat ja muistuttavat meitä hyvyydestämme ja potentiaalistamme.

Sointu Design on kaunista ja kotimaista! Kaikki kuvittamani korvakorut laserleikataan laadukkaasta FSC- sertifioidusta koivuvanerista Suomessa. Kudon Sointu Design- seinäryijyt käsin kotistudiollani Nokialla ja paperitaide painetaan paikallisesti Suomessa.

Koulutukseltani olen muotoilija AMK ja olen opiskellut luovia tekniikoita laaja-alaisesti. Lisäksi olen freelance- kuvittaja ja lastenkirjailija. Lastenkirjani kertovat pienen valkean nallen seikkailuista jännittävillä tuulen teillä (Valkea nalle ja pohjoistuuli, 2021 ja Valkea nalle ja syysmyrsky , 2021). Kolmas kirjani Valkea nalle ja suvituuli ilmestyy pian toukokuussa 2022. Valkean nallen kirjoja löydät myös Soinnun puodista.

Olemme saattaneet tavata aiemmin myös kädentaitojuttujen parissa? Vuonna 2017 Vuoden Askartelija- kilpailun voitettuani toimitin useamman vuoden ajan kädentaito-ohjeita suomalaisille käsityölehdille. Palstani Anna-Leenan askartelut ilmestyi Suuri Käsityö- lehdessä ja kirjoitin Vaahterakadun Anna- blogia vuosina 2017 - 2020. Askarteluhommat jäivät kuitenkin taakse ja päätin jälleen jatkaa käsityöyrittäjänä.

Minua inspiroi kiireettömät höpöttelyt poikieni Leon ja Mion kanssa ja aurinkoiset kävelyt mieheni Mikon rinnalla, koiraamme Lemonia unohtamatta. Liikunta, musiikki, luonto ja monenlaiset arkielämän suuret pienet ihmeet, joita on ympärillämme kaikkialla, antavat innoitusta ja iloa.

Vuosina 2007 - 2010 minulla oli taidealan yritys nimeltä Hentosiipi, jossa keskityin fantasia- ja satuaiheiseen muotoiluun, mm. keramiikkaan ja grafiikkaan. Yrityshommat jäivät tuolloin äidiksi tultuani, mutta taide on pysynyt aina visusti mukana. Vuoden 2020 alussa aloitin jälleen yrittäjän polun kulkemisen ns. uusilla kengillä, kun Sointu Design aloitti toimintansa. Nämä uudet kengät ovat nyt suuremmat ja niissä on vielä paljon kasvunvaraa, mutta onneksi on jo aika paljon opittukin tässä välissä. Jatketaan siis matkaa innostuneina ja pysytään inspiroituneina. Ihmetellään elämää, nautitaan taiteesta ja väreistä. Etsitään oman näköisiä juttuja.

Uskon vahvasti siihen, että mielikuvitukseen ja päiväunelmiin heittäytyminen kannattaa aina. Käsillä tekeminen ja rohkea luovuus tuovat elämään taikaa!

Kiitos ajastasi,

Anna-Leena

Tervetuloa mukaan seuraamaan luovaa matkaa ja seikkailuja Soinnun omaan Instagramiin @sointudesign , jossa saat tietää ensimmäisten joukossa uutuustuotteista ja kuulet ihanista tarjouskampanjoista! Tsekkaa myös verkkokaupan Jälleenmyyjät- lista. Ihanaa, jos voit vinkata yrityksille Sointu Designista, mikäli haluat Soinnun tuotteita lähimyyjillesi.

Lemmikki Sointu Design
Anna-Leena Rajamäki Sointu Design

Maailma kaipaa iloa, sopusointua ja hyvää mieltä. Suunnittelen sulosointuisia, elämän iloa heijastelevia hyvän mielen tuotteita. Toivon design- tuotteideni inspiroivan, voimaannuttavan ja ilahduttavan sinua ja tuovan päivääsi ripauksen.. tai roppakaupalla taikaa.

- Anna-Leena, Sointu Design